unifort-logo-mini
Primer Diploma «Audidat» Cumple

«Audidat CUMPLE» reconeix com a entitat responsable a PAVIMENTS UNIFORT S.L.

Compartiu-ho

Contacteu-nos

«Audidat CUMPLE» reconeix com a entitat responsable a PAVIMENTS UNIFORT S.L.

Audidat reconeix a PAVIMENTS UNIFORT S.L. com al primer cliente en España en aconseguir tots els assoliments de cumpliment corresponents al «Programa de Cumpliment Normatiu – AUDIDAT CUMPLE»  valorant-la como a entitat responsable pel seu compromís amb el programa de cumpliment actiu de la normativa de protecció de dades personales, un innovador programa de cumpliment de les obligacions establertes en la normativa europea i espanyola de protecció de dades, de caràcter exclusiu per als clients d’Audidat.

En aquest sentit, hem estat validats com a tal per la< strong>Delegació d’Audidat de Barcelona, representada per Antonino Puccio i Francesca Di Pietro, rebent el corresponent document como a «Entitat responsable», reconeixement simbòlic i de caràcter privat per part d’AUDIDAT al treball i compromís del seu referit programa de cumpliment.

«Audidat CUMPLE»,  està basat en els pilars de la intrainnovació, la ludificació i el control intern.

«Audidat CUMPLE» aprofita al màxim la interactivitat que ofereix l’entorn digital per la millora i simplificació de les tasques i procediments relacionats amb el cumpliment del RGPD i la LOPDGDD, a través d’onze senzills assoliments anuals.

Audidat CUMPLE

El programa de cumpliment «Audidat CUMPLE», entre altres coses, permet:

  • Arxivar, gestionar i descarregar documentació.
  • Realitzar controls i tasques de cumpliment.
  • Guardar els resultats dels controls i tasques realitzats.
  • Realitzar un seguiment d’assoliments de cumpliment.

Som especialistes en Paviments Industrials


Deixa el teu comentari