unifort-logo-mini
Paviment industrial de lloseta de gres porcellànic antiàcid Indugres de Rosa Gres

Paviments Unifort es certifica per Rosa Gres per a la col·locació de gres porcellànic en espais industrials

Compartiu-ho

Contacteu-nos

Paviments Unifort es certifica per Rosa Gres per a la col·locació de gres porcellànic en espais industrials

Ens complau comunicar-vos que Paviments Unifort ha estat l’empresa seleccionada pel fabricant de productes ceràmics Rosa Gres, dins del seu programa InduPartners, com a empresa instal·ladora homologada de referència per les solucions de pavimentació tècnica, i revestiment industrial i sanitari de la seva col·lecció de gres porcellànic d’alta qualitat Indugres, per cobrir l’àrea territorial de Catalunya.

Aquesta cooperació entre fabricant i instal·lador amb expertesa, conforma un sòlid binomi per a establir i potenciar sinèrgies d’ambdues empreses. La finalitat és la d’oferir al client la tranquil·litat de què la instal·lació d’Indugres serà de grau professional, per a una posada en servei amb totes les garanties d’èxit i durabilitat. Degut a aquesta col·laboració formal, el client gaudeix d’una garantia de qualitat 360º, tant del producte des del propi fabricant com de la correcta col·locació del mateix per l’empresa instal·ladora. En aquest sentit, Paviments Unifort ha superat satisfactòriament el programa de formacions tècniques exigides per Rosa Gres, i les posades en obra es regiran segons el protocol intern de qualitat ISO 9001 que Paviments Unifort porta a terme durant totes les seves instal·lacions.

Tots el sistemes de revestiments i paviments ceràmics de lloseta de gres porcellànic antiàcid de la col·lecció Indugres, incorporen la revolucionària tecnologia Biostop. Aquesta tecnologia innòcua proporciona una prestació bactericida inherent de màxim efecte que inhibeix i prevé la proliferació del 99,99% de microorganismes patògens durant tota la vida útil del producte, gràcies a l’alliberació d’ions de plata, en una autoprotecció permanent i persistent en la totalitat de la superfície, a fi de cumplir amb la normativa bactericida internacional ISO 22196 / ASTM E2149.

Catalunya
Unifort és l'aplicador homologat per Rosa Gres per realitzar les pavimentacions ceràmiques industrials Indugres a tot Catalunya.
Paviments Unifort InduPartner

Som especialistes en Paviments Industrials


Deixa el teu comentari