unifort-logo-mini
covid-19

Seguim al vostre servei en temps de la COVID-19

Compartiu-ho

Contacteu-nos

Seguim al vostre servei en temps de la COVID-19

En aquest context excepcional provocat pel coronavirus SARS-CoV-2, estem treballant per seguir oferint el servei que mereixen els nostres clients. Unifort, davant d’aquestes circumstàncies excepcionals, continua operativa i oferint els seus serveis perquè les indústries considerades “serveis essencials” puguin seguir desenvolupant la seva activitat amb normalitat.

La salut del nostre personal, clients i proveïdors és fonamental. Per això, seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, hem pres mesures de contingència per tal que el nostre personal pugui seguir treballant i oferint el servei habitual, bé telemàticament o en el seu lloc de treball, en correctes condicions de seguretat.

Durant el període d’estat d’alarma pel coronavirus, hem reduït al mínim imprescindible la presència del nostre equip tècnic i comercial a les instal·lacions dels nostres clients, així com les visites a les nostres oficines per part de tercers. Continuem a la vostra disposició i mantenim la nostra total disponibilitat per telèfon, correu electrònic i videotrucades.

Així mateix, volem donar les gràcies a totes aquelles persones que lluiten incansablement per frenar l’avanç del coronavirus i traslladar el seu suport als afectats i les seves famílies.

Som especialistes en Paviments Industrials


Deixa el teu comentari