unifort-logo-mini

Paviments continus per a la indústria alimentària

Els paviments continus instal·lats pel nostre personal expert garanteixen un resultat immillorable en la indústria alimentària.

La indústria alimentària requereix de superfícies netes per motius de salubritat. Tant els paviments continus sense juntes, com tractaments en paraments verticals en parets i panells asseguren una correcta neteja i faciliten les tasques de desinfecció.

Els paviments continus els quals els productes i sistemes han estat fabricats i aplicats per personal expert, garanteixen un resultat immillorable en la indústria alimentària.

Realitzem instal·lacions personalitzades seguint les indicacions i requeriments necessaris, assegurant-nos que es compleixin tots els requisits tècnics i fitosanitaris exigits per la legislació vigent. Els paviments alimentaris poden realitzar-se amb diferents tipus d’acabat, llis o antilliscant i de textura seleccionable. En general, la indústria alimentària sol requerir superfícies amb un bon equilibri entre capacitat antilliscant (textura semirugosa) i facilitat de neteja.

Els paviments continus ofereixen la possibilitat de disposar d’acabats molt atractius estèticament, i poden adaptar-se perfectament a la imatge corporativa del client. L’àmplia gamma de colors ofereix una alta possibilitat d’adaptació visual sense augments significatius pel que fa als costos d’instal·lació. A nivell d’acabats, la gran diversitat de textures fan que els paviments continus siguin adaptables a qualsevol tipus de situació i entorn de producció específic.

Un espai agradable i atractiu en l’àmbit laboral millora les relacions interpersonals, ajuda a mantenir un bon nivell de benestar laboral a més de millorar l’ordre, neteja de les zones de treball i la seguretat, tant en interiors com en exteriors.

Sol·liciteu un pressupost

Us assessorarem personalment i sense compromís

El nostre equip tècnic-comercial es desplaçarà a les vostres instal·lacions per oferir-vos una solució d’acord a les vostres necessitats i expectatives.

La instal·lació dels paviments es porta a terme en el menor temps possible i sempre acomodant-nos als vostres horaris. Tot amb la finalitat de no retardar els ritmes habituals de la vostra empresa.

Fàcil neteja.
Solució econòmica.
Aspecte net i brillant.

CARTA RAL

CARACTERÍSTIQUES

Les principals característiques dels paviments per a la indústria alimentària inclouen:

Els llocs en els quals se solen instal·lar paviments continus en la indústria alimentària són molt variats: cuines industrials, mercats, magatzems de menjar, cambres frigorífiques, etcètera. En conseqüència, les diferents característiques a considerar tindran major o menor rellevància segons en quina zona del sector de l’alimentació es tracti, per això els nostres sistemes de resines epoxi, metacrilat i poliuretà s’adapten perfectament a elles.

PRINCIPALS PAVIMENTS CONTINUS ALIMENTARIS

Pintat de paviments industrials

Pintat de paviments industrials

Sistema econòmic a base de pintura epoxídica o de poliuretà, antipols i de fàcil neteja que proporciona una molt bona imatge. Solució bàsica però molt funcional, d’alt valor estètic i a preus molt competitius.
VEURE MÉS
Paviment continu multicapa monocolor

Paviment continu multicapa monocolor

Paviments continus instal·lats en caps de setmana, sense necessitat de moure maquinària pesada ni prestatgeries. Resultats estètics òptims i altament funcionals.
VEURE MÉS
Paviment continu Multicapa quars color

Paviment continu Multicapa quars color

El paviment continu multicapa quars color és l’estàndard decoratiu industrial per excel·lència. Resultats estètics òptims i altament funcionals capaços de resistir a les sol·licitacions exigides pel sector industrial.
VEURE MÉS
Monile®

Monile®

Monile® és un sòl industrial especialment concebut per a la indústria alimentària, sobretot per aquelles els sòls estan contínuament amb aigua, humitat constant i fortes exigències.
VEURE MÉS
Revestiments de Poliuretà Ciment d'alta resistència per a condicions de servei extremes

Revestiments de Poliuretà Ciment d'alta resistència per a condicions de servei extremes

Revestiment per a paviments de poliuretà ciment d’alta resistència química, mecànica, tèrmica amb exposició contínua a aigua freda i calenta, impermeable, sense olor, i transitable a les 24 hores d’haver estat instal·lat.
VEURE MÉS
Tractament de polit i abrillantat

Tractament de polit i abrillantat

Sistema ideal per a recuperació de paviments de formigó antics de naus industrials on es prefereixi evitar la instal·lació de revestiments continus per tal de minimitzar costos deguts a manteniments posteriors. Superfícies polides i brillants de gran resistència amb nanosilicatos de liti i diamants, sense utilitzar producte químic. Solucions estètiques altament funcionals, ideals per a centres de distribució i logístics de la indústria alimentària.
VEURE MÉS

Utilitzeu la nostra experiència. Consulteu-nos!