Compartiu-ho

Contacteu-nos

Les 10 raons per a l’ús d’un paviment epoxi

1. Duresa
Un paviment epoxi és fins a 7 vegades més resistent i durable que el formigó. S’incrementi la vida en servei del paviment i es redueixen els costos de reparacions.

2. Impermeabilitat
Els paviments epoxi no tenen porositat. Són impermeables a l’aigua i als altres fluids, evitant així el creixement de floridura o fongs.

3. Bona resistència química
Són resistents a una gran varietat d’agents químics sense danyar-se, descolorir o tacar-se. Per això, sempre s’ha de revisar la taula de resistència química del fabricant per assegurar-se la resistències als diferents agents així com les seves concentracions són les adequades en cada ocasió.

4. Textura
Poden realitzar-se revestiments molt llisos o molt texturitzats depenent de les necessitats de cada instal·lació. Una textura rugosa aporta una alta capacitat antilliscant, però alhora més dificultat de neteja.

5. Sense juntes
Els paviments continus aporten unitat al pla horitzontal. Menys juntes significa menys racons de brutícia, i per tant entorns més nets.

6. Baix manteniment
El sòl d’epoxi és fàcil de netejar. Es pot netejar i desinfectar ràpidament reduint el cost diari de manteniment.

7. Decoratiu
Els paviments epoxi poden ser dissenyats amb múltiples combinacions de colors mitjançant pigments així com l’ús d’escates de color, també anomenats xips decoratius.

8. Reparable
Tot i que els paviments de epoxi tenen una vida increïblement llarga, quan les reparacions són necessàries es poden fer fàcilment sense la necessitat de realitzar una renovació completa.

9. Personalitzable
El paviment epoxi és totalment personalitzable. El color, la textura, la resistència, el gruix i la resistència química poden adaptar-se en funció de les necessitats específiques de la instal·lació.

10. Són sistemes d’alt rendiment garantit
La nostra filosofia es centra en l’aplicació exclusiva de la màxima qualitat. Us garantim que totes les nostres instal·lacions estan lliures de defectes i funcionen com han estat especificades. Cobrim tant el material com la mà d’obra, a més de totes i cadascuna de les garanties ofertes pel mateix fabricant.

Som especialistes en Paviments Industrials


Altres paviments industrials

Solera de formigó a una nau industrial

Paviments de formigó fratassat

Paviments de formigó amb acabat fratassat/remolinat mecànic degudament executats. Bones planimetries que proporcionen una rodament ràpid, segur, confortable i durador.

Llegeix-ne més
Paviment continu multicapa monocolor

Paviment continu multicapa monocolor

Paviments continus amb materials permeten realitzar instal·lacions en caps de setmana, sense necessitat de moure maquinària pesada ni prestatgeries. Resultats estètics òptims i altament funcionals.

Llegeix-ne més
Paviment continu multicapa quars color

Paviment continu Multicapa Quars Color

El paviment continu multicapa quars color és l’estàndard decoratiu industrial per excel·lència. Resultats estètics òptims i altament funcionals capaços de resistir les sol·licitacions exigides pel sector industrial.

Llegeix-ne més
Pintat epoxi zona producció

Pintat epoxi de terres industrials

Pintats epoxi econòmics, antipols i de fàcil neteja que proporcionen una molt bona imatge.

Llegeix-ne més
Junta reparada

Reparació de juntes

Reparacions transitables a l’instant, sense interrupcions.
Sistema de reparació de paviments d’alto rendiment y durabilitat, transitables a l’instant. Ideal per soleres amb un intens servei, com la indústria logística.

Llegeix-ne més
Banda de senyalització

Senyalització

Senyalització de paviments en naus industrials per marcar i distingir zones. Ratlles de llarga durada: passadissos de vianants, passos de zebra, fletxes, àrees específiques d’apilament, zona de trànsit de carretons…

Llegeix-ne més

1 comentari

  • Estic d’acord amb vosaltres amb els 10 aspectes que comenteu en el post.

    Una salutació!

Deixa el teu comentari