Animació del funcionament d'una Fresadora Blastrac

Animació d’una fresadora de formigó

Compartiu-ho

Contacteu-nos


Altres paviments industrials

Monile® Indústria càrnia

Revestiments de Poliuretà-Ciment d’alta resistència per a condicions de servei extremes

Revestiment per a paviments de poliuretà ciment híbrid, tricomponent, d’alta resistència química, mecànica, tèrmica amb exposició contínua a aigua freda i calenta, impermeable, sense olor, i transitable a les 24 hores d’haver estat instal·lat.

Llegeix-ne més
Paviment industrial de lloseta de gres porcellànic antiàcid Indugres de Rosa Gres

Paviments de gres antiàcid industrial

Paviments de lloseta de gres porcellànic antiàcid i antibacterià de màxima qualitat, per a condicions d’ús amb elevats requeriments higienicosanitaris. Antilliscants i segurs en presència de greixos o líquids, molt resistents mecànica i químicament, així com a canvis tèrmics bruscs.

Llegeix-ne més
Monile® - Revestiment continu agroalimentari

Terra alimentari Monile®

Monile® és un recubriment industrial especialment concebut per a indústries que els seus paviments estan contínuament amb aigua, humitat constant i fortes exigències.

Llegeix-ne més
Autoanivellant epoxi

Recubriment de resina epoxi autoanivellador

El revestiment continu amb acabat llis per excel·lència per a sales blanques o netes per la seva gran resistència i gran facilitat de neteja i desinfecció.

Llegeix-ne més
Pintat terres garatges parking

Parkings – paviments de resina

Pintures especialment formulades per a la protecció de paviments amb trànsit lleuger de vehicles. Alta resistència al desgast, carburants, greixos, detergents… Superfícies antipols, antilliscants i de fàcil neteja.

Llegeix-ne més
Aparcament amb paviment asfàltic amb slurry

Parkings – Asfalt i slurry

Renovació de paviments antics mitjançant aplicació de nou rodament asfàltic amb la possibilitat de diferents acabats. Superfícies contínues i flexibles sobre bases existents, de ràpida posada en servei.

Llegeix-ne més

Deixa el teu comentari