Animació del funcionament d'una Fresadora Blastrac

Animació d’una fresadora de formigó

Compartiu-ho

Contacteu-nos


Altres paviments industrials

Polit i abrillantat d'un paviment de formigó

Polit i abrillantat

Sistema ideal per a la recuperació de paviments de formigó antics de naus industrials on es prefereixi evitar la instal·lació de revestiments continus per tal de minimitzar costos deguts a manteniments posteriors. Superfícies polides i brillants de gran resistència que no requereixen manteniment. Solucions estètiques altament funcionals.

Llegeix-ne més
Paviments asfàltics i slurry per a espais exteriors

Espais exteriors d’asfalt i slurry

Aplicació de nou rodament asfàltic sobre paviments de formigó existents. Segellats amb morters acolorits de gran protecció per a zones de trànsit lleuger aplicables sobre bases asfàltiques o de formigó. Una perfecta combinació entre durabilitat i estil, ideal per a zones de trànsit lleuger.

Llegeix-ne més
Paviment de formigó desactivat acolorit en massa

Paviment de formigó desactivat o d’àrid vist

La polvorització de retardadors d’enduriment sobre la superfície del formigó fresc acabat d’estendre, permet que amb un rentat amb aigua a pressió s’elimini el ciment superficial descobrint la bellesa dels seu àrids. Els paviments de formigó desactivat o d’àrid vist, ofereixen la possibilitat de realitzar paviments en harmonia amb l’entorn i respectant el medi ambient.

Llegeix-ne més
Paviments asfàltics

Paviments asfàltics

Estesos de rodaments asfàltics per a exteriors industrials. Solucions de ràpida execució i posada en servei.

Llegeix-ne més
Neteja tècnica de paviments industrials

Neteja tècnica de paviments industrials

Recupereu el vostre paviment antic. Aconseguireu un terra net, brillant i antilliscant d’uns paviments bruts i envellits pel continu desgast dels quals no hi ha manera de fer-los nets amb els processos de neteja habituals.

Llegeix-ne més
Moviment de terres

Moviment de terres

Una base sòlida i ben compactada és fonamental per poder garantir un correcte funcionament d’un paviment amb una llarga vida en servei. Realitzem tot el conjunt d’actuacions necessàries en un terreny per a l’execució de l’obra.

Llegeix-ne més

Deixa el teu comentari