unifort-logo-mini
Paviments asfàltics i slurry per a espais exteriors

Espais exteriors d’asfalt i slurry

  Aplicació de nou rodament asfàltic sobre paviments de formigó existents. Una perfecta combinació entre durabilitat i estil, ideal per a zones de trànsit lleuger

  Recobriments exteriors

  Paviments asfàltics i slurry per a espais exteriors

  Sol·liciteu un pressupost

  Us assessorarem personalment i sense compromís

  El nostre equip tècnic-comercial es desplaçarà a les vostres instal·lacions per oferir-vos una solució d’acord a les vostres necessitats i expectatives.

  El paviment d’asfalt posseeix gran varietat de prestacions en els paviments de terres exteriors. Ja sigui amb trànsit de vianants o rodat, aquest sistema proporciona una superfície d’elevada adherència i elasticitat que evita despreniments i deformacions produïdes per l’acció de les càrregues actuants el que li ofereixen un comportament excel·lent.

  És d’una gran durabilitat i posseeix grans qualitats estètiques, a més de la seva generalitzat ús en zones que han de ser senyalitzades amb colors o textures diferents.

  Es tracta a més d’una alternativa econòmica comparada amb altres solucions com la realització de recrescuts de formigó, el gruix provoca haver de modificar els lliuraments d’arquetes, portes o desguassos pota adequar-les a les cotes resultants. En canvi, el reduït gruix d’aquest sistema redueix també els treballs d’adequació d’arquetes, portes i desaigües.

  Superfícies resistents,
  duradores i acolorides

  PROPIETATS

  • Recrescut sobre superfícies de formigó antigues
  • De 3 cm de gruix
  • Asfaltado en caliente aplicado manualmente
  • Segellat amb slurry antilliscant
  • Molt resistent al trànsit rodat
  • De ràpida instal·lació

  Recrescut ideal per instal·lar sobre superfícies de formigó antigues. Tot just s'alteren les cotes actuals.

  CONTACTEU-NOS

   Connexió segura


   INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

   Responsable del tractament: PAVIMENTS UNIFORT SL

   Direcció del responsable: C/ Camí fondo de Can Guitet 15, CP 08160, Montmeló (Barcelona)

   Finalitat: Les vostres dades seran utilitzades per poder atendre les vostres sol·licituds i prestar-vos els nostres serveis.

   Publicitat: Només us enviarem publicitat amb la vostra autorització prèvia, que podreu facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a aquest efecte.

   Legitimació: Únicament tractarem les vostres dades amb el vostre consentiment previ, que podreu facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a aquest efecte.

   Destinataris: Amb caràcter general, només el personal de la nostra entitat que estigui degudament autoritzat podrà tenir coneixement de la informació que us demanem.

   Drets: Teniu dret a saber quina informació tenim sobre vosaltres, corregir-la i eliminar-la, tal com s'explica a la informació addicional disponible al nostre web.

   Informació addicional: Més informació a l'apartat "LES VOSTRES DADES SEGURES" de la nostra política de privacitat.

   Certificación ISO 9001:2015