unifort-logo-mini

Paviments industrials de lloseta de gres porcellànic antiàcid

Inici      Paviments      Paviments de gres antiàcid industrial

Cada activitat requereix de paviments amb acabats específics per al seu correcte acompliment. Per això, quan les condicions de servei són extremes, i es requereixen superfícies higièniques amb alta resistència química, mecànica o tèrmica, cal optar només per paviments a l’alçada de les circumstàncies. És en aquests casos on Indugres es converteix en el vostre millor aliat.

Indugres és un paviment i revestiment industrial tècnic, dissenyat pel fabricant de productes ceràmics Rosa Gres, a base de lloseta de gres porcellànic de la més alta qualitat.

Amb Indugres es resolen els punts que afecten a la majoria de les instal·lacions industrials. S’augmenta el nivell de seguretat enfront a caigudes i relliscades, s’obté una resistència extrema al desgast i als impactes, i  facilita la higiene sense incrementar l’esforç, cumplint la normativa higienicosanitària vigent.

Sol·liciteu un pressupost

Us assessorarem personalment i sense compromís

El nostre equip tècnic-comercial es desplaçarà fins les vostres instal·lacions per oferir-vos una solució d’acord a les vostres necessitats i expectatives.

FORMATS I ACABATS

Indugres es presenta en diferents formats i gruixos per optimitzar cada espai.

Formats i acabats Indugres

COLORS

Rosa Gres Indugres InduBeige
InduBeige
Rosa Gres Indugres InduGrey
InduGrey

Indugres conté la propietat Biostop: La ceràmica que inhibeix les bacteries

La primera solució completa que protegeix tota la superfície ceràmica.

Tots el sistemes de revestiments i paviments ceràmics de lloseta de gres porcellànic antiàcid de la col·lecció Indugres, incorporen la revolucionària tecnologia Biostop. Aquesta tecnologia innòcua proporciona una propietat antimicrobiana inherent de màxim efecte que inhibeix i prevé la proliferació del 99,99% de microorganismes patògens durant tota la vida útil del producte, gràcies a l’alliberació d’ions de plata, en una autoprotecció permanent i persistent en la totalitat de la superfície, a fi de cumplir amb la normativa bactericida internacional ISO 22196 / ASTM E2149.

Biostop està present tant en la peça ceràmica del paviment i revestiment com en els materials de fixació i rejuntat.

Novetat!

PER QUÈ INDUGRES?

Al mercat hi ha vàries propostes de gres antiàcid, però se’ns dubte cap amb tantes qualitats com l’Indugres. Tot seguit us expliquem quines són les principals raons que el fan que sigui el millor de la seva categoria.

 • L’alta densitat i compactació li aporten una gran resistència: Indugres es compacta a altíssima pressió, i amb això s’aconsegueix una resistència a la flexió superior a 45 N/mm². És una composició TOT MASSA, que no es deteriora amb el pas el temps i suporta el pes de grans càrregues, impactes i abrasió.
 • Seguretat de màxima precisió: 4 graus antilliscants diferents per augmentar la seguretat de les persones en els entorns de treball amb risc de caigudes per relliscades. (R9, R10, R11 i R12)
 • Nul·la absorció superficial per aconseguir més neteja: L’extrema densitat de Indugres, evita la penetració de líquids en la superfície ceràmica. Amb aquesta porositat pràcticament NUL·LA, la brutícia no es fixa en el paviment. És una bona solució per a minimitzar les taques i aconseguir més neteja amb menor esforç.
 • Manteniment senzill amb acabat llis i anti-slip: El grau d’antilliscament no afecta a la facilitat de neteja perquè Indugres es desenvolupa segons tecnologia pròpia i es fabrica sense components abrasius.
 • Solucions per a dissenyar espais més nets: Indugres ofereix una completa varietat de peces especials que permeten revestir un espai de forma integral: mitges canyes, sòcols higiènics, canaletes, plats de dutxa, esglaons. Com a resultat, tots els racons són accessibles i es faciliten les tasques de neteja.
 • Indugres InduBeige: un sol color i 2 gruixos: El color InduBeige és un dels colors més sol·licitats pel seu to neutre, clar i net. Un altre valor que el diferencia és que disposa de 2 gruixos diferents. Una solució que permet optimitzar cada zona de treball tenint en compte el desgast a què s’exposa i alhora mantenir homogèniament la unitat estètica de tot l’espai.
 • Dimensions precises per a una col·locació òptima: Les dimensions de les peces Indugres són exactes i poden col·locar-se a testa amb una junta de 2 mm. Amb aquesta junta mínima s’obté més uniformitat i s’evita el sotragueig. A més s’accelera el procés de col·locació i s’estalvia en la quantitat de material epoxídic necessari.
 • Col·locació tradicional o amb sistema de vibrat: Pel seu disseny les peces permeten triar entre la col·locació tradicional o per vibrat. En el cas de la col·locació tradicional, a dues mans i amb junta de 2 mm, no cal utilitzar creuetes.

Fàcil neteja.
Transmet pulcritud.
Resistent i segur.

IDEAL PER

És un paviment ideal pels sectors farmacèutic, químic, alimentari i sanitari.

 • Cubetes de retenció anticorrosió
 • Indústria alimentària, làctia i química.
 • Obradors i punts de venda d'alimentació.
 • Cuines industrials
 • Banys, dutxes i vestuaris.
 • Cellers
 • Tallers d'automoció

Paviments Unifort forma part del programa InduPartners de Rosa Gres, com a empresa instal·ladora homologada de la seva col·lecció de lloseta de gres porcellànic antiàcid Indugres, per cobrir l’àrea territorial de Catalunya.

Aquesta cooperació entre fabricant i instal·lador amb expertesa, conforma un sòlid binomi per oferir al client la tranquil·litat de què la instal·lació d’Indugres serà de grau professional, per a una posada en servei amb totes les garanties d’èxit i durabilitat.

Degut a aquesta col·laboració formal, el client gaudeix d’una garantia de qualitat 360º, tant del producte des del propi fabricant com de la correcta col·locació del mateix.

En aquest sentit, Paviments Unifort ha superat satisfactòriament el programa de formacions tècniques exigides per Rosa Gres, i les posades en obra es regeixen segons el protocol intern de qualitat ISO 9001 que Paviments Unifort porta a terme durant totes les seves instal·lacions.

CONTACTEU-NOS

  Connexió segura


  INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
  Responsable del tractament: PAVIMENTS UNIFORT SL
  Adreça del responsable: C/ Camí fondo de Can Guitet 15, CP 08160, Montmeló (Barcelona)
  Finalitat: Les vostres dades seran utilitzades per poder atendre les vostres sol·licituds i prestar-vos els nostres serveis.
  Publicitat: Només us enviarem publicitat amb la vostra autorització prèvia, que podreu facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a aquest efecte.
  Legitimació: Únicament tractarem les vostres dades amb el vostre consentiment previ, que podreu facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a aquest efecte.
  Destinataris: Amb caràcter general, només el personal de la nostra entitat que estigui degudament autoritzat podrà tenir coneixement de la informació que us demanem.
  Drets: Teniu dret a saber quina informació tenim sobre vosaltres, corregir-la i eliminar-la, tal com s'explica a la informació addicional disponible al nostre web.
  Informació addicional: Més informació a l'apartat "LES VOSTRES DADES SEGURES" de la nostra política de privacitat.

  Segell de qualitat ISO 9001 per Bureau Veritas