unifort-logo-mini
Neteja tècnica de paviments industrials

Neteja tècnica de paviments industrials

Recupereu el vostre paviment antic. Aconseguireu un terra net, brillant i antilliscant d'uns paviments bruts i envellits pel continu desgast dels quals no hi ha manera de fer-los nets amb els processos de neteja habituals.

Amb una neteja profunda professional, els paviments antics i gastats es tornen nets i brillants, produint una "sensació de nous" a un preu assequible.

Un mètode revolucionari.Neteja professional de paviments

La indústria té grans dificultats per realitzar correctament el manteniment i la neteja eficaç dels paviments a causa de diversos factors com el trànsit intens de màquines o un elevat nivell d’acumulació de brutícia i greix. Per aquests motius, es produeix un gran desgast superficial que elimina la brillantor, acabat i llustre originals del terres.

En aquest sentit, bé sigui pel compliment obligatori de normatives exigides a nivell sanitari o per la voluntat de voler transmetre una bona imatge, les indústries han de realitzar neteges periòdiques. Això fa que els paviments que durant molt de temps s’han netejat amb substàncies químiques agressives, (sovint en excés per aconseguir una neteja profunda), perdin la seva brillantor i llustre. Això, juntament amb les ratlles i irregularitats derivades del desgast, fa que la brutícia s’adhereixi i sigui difícil de treure, de manera que es produeix una impressió general de mala neteja.

Sol·liciteu un pressupost

Us assessorarem personalment i sense compromís

El nostre equip tècnic-comercial es desplaçarà fins a les vostres instal·lacions per oferir-vos una solució d’acord a les vostres necessitats i expectatives.

Oblideu tot el que sabeu sobre la neteja de terres.


Aquest és un mètode de recuperació de paviments,
no només de neteja.

Abans Després

L’habitual és que el servei de neteja sigui subcontractat a un proveïdor especialitzat, o en comptades ocasions, el procediment es porta a terme amb personal i equips propis. El cas és que per diferents raons com ara un ús molt intensiu del paviment, o un mètode de neteja poc eficaç, arriba el moment en què, tot i seguint el programa rutinari estipulat amb l’empresa de neteja subcontractada, es fa necessari decidir la realització d’alguna intervenció addicional pel fet que el paviment no es troba en les condicions estètiques òptimes.

És en aquest moment, en el qual UNIFORT pot ajudar-vos a prendre la decisió correcta. Determinarem conjuntament si cal fer alguna intervenció de pavimentació o per contra amb una neteja profunda més econòmica podem recuperar el vostre paviment per apropar-lo a seu aspecte original.

Per a això, estudiarem els temps disponibles i la integritat del vostre paviment, per tal de no interferir en el vostre ritme habitual diari. Analitzarem les necessitats i us proposarem un pla per a la realització periòdica de neteges profundes, adaptat a les característiques de la vostra instal·lació. El manteniment us costarà menys, gràcies a les nostres millores tècniques en els nostres processos mecanitzats de neteja. La comoditat, els costos reduïts i la major productivitat són els nostres objectius.

PROPIETATS

 • Neteja ecològica. Només amb aigua, sense productes químics
 • Mètode fàcil i rendible, amb resultats sorprenents i que perduren
 • Neteja i micropolit del paviment al mateix temps, produint resultats de gran qualitat. De fet, els resultats són tan bons que el manteniment periòdic pot convertir-se en cosa del passat.
 • Augment de la sensació de benestar d'empleats i clients, que perceben entorns més nets, ben mantinguts i segurs
 • Proporcionen una major resistència al lliscament fins i tot en mullat, reduint el risc de relliscades al mínim.
 • Aplicacions: Naus industrials i pàrquings

Amb una neteja profunda professional, els paviments antics i gastats es tornen nets i brillants, produint una "sensació de nous" a un preu assequible.

Abans Després
Abans Després
Paviment de formigó net i brillant

CONTACTEU-NOS

  Connexió segura


  INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
  Responsable del tractament: PAVIMENTS UNIFORT SL
  Adreça del responsable: C/ Camí fondo de Can Guitet 15, CP 08160, Montmeló (Barcelona)
  Finalitat: Les vostres dades seran utilitzades per poder atendre les vostres sol·licituds i prestar-vos els nostres serveis.
  Publicitat: Només us enviarem publicitat amb la vostra autorització prèvia, que podreu facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a aquest efecte.
  Legitimació: Únicament tractarem les vostres dades amb el vostre consentiment previ, que podreu facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a aquest efecte.
  Destinataris: Amb caràcter general, només el personal de la nostra entitat que estigui degudament autoritzat podrà tenir coneixement de la informació que us demanem.
  Drets: Teniu dret a saber quina informació tenim sobre vosaltres, corregir-la i eliminar-la, tal com s'explica a la informació addicional disponible al nostre web.
  Informació addicional: Més informació a l'apartat "LES VOSTRES DADES SEGURES" de la nostra política de privacitat.

  Segell de qualitat ISO 9001 per Bureau Veritas