unifort-logo-mini
Paviment imprès motlle palmera color negre

Paviments de formigó imprès

El formigó imprès és un tipus de paviment de formigó al qual se li aplica un tractament superficial mitjançant el sistema d'estampar, texturar i acolorir "in situ" el formigó fresc per imitar l'aspecte de materials naturals com la pedra o la fusta.

L'art d'imitar materials naturals amb formigó

Paviment de formigó imprès motlle fusta color avellana envellit

Sol·liciteu un pressupost

Us assessorarem personalment i sense compromís

El nostre equip tècnic-comercial es desplaçarà a les vostres instal·lacions per oferir-vos una solució d’acord a les vostres necessitats i expectatives.

El formigó és un material que permet jugar amb les seves formes, textures i colors. És una il·lustració perfecta de totes aquestes qualitats. Aquesta tècnica consisteix a crear en la superfície del formigó fresc, amb l’ajuda d’uns motlles aplicats sobre la mateixa, textura i dissenys de diverses formes i colors.

S’utilitza tant per a interiors com per a exteriors, i combina la resistència, durabilitat i menor cost del formigó amb l’estètica d’altres paviments als que s’assembla.
Amb aquest mètode es poden obtenir dissenys similars a elements naturals com la fusta, pissarres, pedres, llambordes, llosetes, rajoles … sense els clàssics problemes de desenganxat o trencament dels mateixos. És possible realitzar també dissenys originals, o aconseguir altres efectes diferents com envelliment, amb vetes, etc.

Tot això, juntament amb els enduridors impermeabilitzants, l’han convertit en un sistema de pavimentació d’extraordinàries qualitats mecàniques, resistent i durador al mateix temps que atractiu.

PROPIETATS

 • Paviment de mínim 10 cm de gruix
 • Àmplia gamma de colors
 • Gran varietat de motlles
 • Molt resistent a la intempèrie i al trànsit rodat

Dissenys similars a elements naturals com la fusta, pissarres, pedres, llambordes, llosetes, rajoles... sense els clàssics problemes de desenganxat o trencament dels mateixos.

Superfícies resistents,
duradores i acolorides

APLICACIÓ

El paviment de formigó imprès té com a matèria primera el formigó fresc elaborat de manera específica en la mateixa planta. S’aplica sobre una superfície preparada i compactada realitzada amb aquesta finalitat. Un cop s’ha estès i anivellat el formigó vam aconseguir una superfície llisa en la qual ja es pot realitzar la impressió amb uns motlles especials que seran els que li donaran al paviment la textura desitjada. Quan s’aplica la capa de trànsit, és el moment d’afegir el producte i el color que està compost per minerals i pigments que permetran obtenir la textura característica de cada model. Tot això s’integrarà en el formigó fresc i produirà una major resistència al desgast i la qualitat del formigó emprat.

S’utilitzaran laques especials, enduridores, a força de cera líquida que proporcionarà al formigó la textura, bellesa i impermeabilitat desitjada. Les retraccions i contraccions del formigó es realitzaran mitjançant juntes de dilatació convenientment determinades.

Vegeu més imatges de formigó imprès

Descobriu encara més possibilitats decoratives del paviment de formigó imprès o en la seva versió de revestiment mural visualitzant un ampli recull d’imatges.

VEURE GALERIA

CARTA DE COLORS

MOTLLES MÉS USATS

Aquesta és la selecció dels motlles més usats en els paviments de formigó estampat / imprès:

Toba catalana, Conxa europea, Maó espiga, Palmera, Llamborda recte, Pedra carreu, Pedra anglesa, Pedra romana, Pedra irregular, Pedra de riu, Pedra safra, Manta, Fusta Canadà, Rajola …

CONTACTEU-NOS

  Connexió segura


  INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

  Responsable del tractament: PAVIMENTS UNIFORT SL

  Adreça del responsable: C/ Camí fondo de Can Guitet 15, CP 08160, Montmeló (Barcelona)

  Finalitat: Les vostres dades seran utilitzades per poder atendre les vostres sol·licituds i prestar-vos els nostres serveis.

  Publicitat: Només us enviarem publicitat amb la vostra autorització prèvia, que podreu facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a aquest efecte.

  Legitimació: Únicament tractarem les vostres dades amb el vostre consentiment previ, que podreu facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a aquest efecte.

  Destinataris: Amb caràcter general, només el personal de la nostra entitat que estigui degudament autoritzat podrà tenir coneixement de la informació que us demanem.

  Drets: Teniu dret a saber quina informació tenim sobre vosaltres, corregir-la i eliminar-la, tal com s'explica a la informació addicional disponible al nostre web.

  Informació addicional: Més informació a l'apartat "LES VOSTRES DADES SEGURES" de la nostra política de privacitat.

  Segell de qualitat ISO 9001 per Bureau Veritas