unifort-logo-mini
Paviment asfàltic i slurry per a pista poliesportiva exterior

Pistes poliesportives

Revestiments esportius per a interior/exterior, sobre suport d'aglomerat asfàltic anivellat i segellat.

Paviments per a instal·lacions esportives

Les pistes esportives es realitzen a través d’un sistema de diferents aplicacions, depenent de la base actual, d’asfalt o de formigó que prèviament ha estat preparat. S’aplica un nou rodament a base d’asfalt en calent, que s’estén manualment i es recobreix d’acabat a força de slurry.

La part superior la formen 2 o 3 capes (depenent en cada cas de l’estat de la base) de morter sintètic en base de resines amb àrids silicis. Aquests aporten característiques antilliscants i bona resistència a les inclemències meteorològiques, creant una superfície ferma, contínua, acolorida i flexible.

La ràpida aplicació proporciona a aquest sistema unes altes produccions diàries que disminueixen els temps d’instal·lació. A més la posada en servei del paviment acabat d’instal·lar és pràcticament immediata i no requereix manteniment.

Disposem d’una àmplia varietat de carta de colors i acabats amb la possibilitat de segellar amb una última capa de pintura especial, aplicada amb rastra de bandes de goma, fonamental per no perdre adherència i donar-li una vida més duradora al paviment.

El treball es finalitza amb la senyalització de les línies de joc.

Sol·liciteu un pressupost

Us assessorament personalment i sense compromís

El nostre equip tècnic-comercial es desplaçarà a les seves instal·lacions per oferir-li una solució d’acord a les seves necessitats i expectatives.

  CONTACTEU-NOS

   Connexió segura


   INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
   Responsable del tractament: PAVIMENTS UNIFORT SL
   Adreça del responsable: C/ Camí fondo de Can Guitet 15, CP 08160, Montmeló (Barcelona)
   Finalitat: Les vostres dades seran utilitzades per poder atendre les vostres sol·licituds i prestar-vos els nostres serveis.
   Publicitat: Només us enviarem publicitat amb la vostra autorització prèvia, que podreu facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a aquest efecte.
   Legitimació: Únicament tractarem les vostres dades amb el vostre consentiment previ, que podreu facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a aquest efecte.
   Destinataris: Amb caràcter general, només el personal de la nostra entitat que estigui degudament autoritzat podrà tenir coneixement de la informació que us demanem.
   Drets: Teniu dret a saber quina informació tenim sobre vosaltres, corregir-la i eliminar-la, tal com s'explica a la informació addicional disponible al nostre web.
   Informació addicional: Més informació a l'apartat "LES VOSTRES DADES SEGURES" de la nostra política de privacitat.

   Segell de qualitat ISO 9001 per Bureau Veritas