unifort-logo-mini
Polit i abrillantat d'un paviment de formigó

Polit i abrillantat

Sistema ideal per a recuperació de paviments de formigó antics de naus industrials on es prefereixi evitar la instal·lació de revestiments continus per tal de minimitzar costos de manteniment.

Polit i abrillantat de paviments de formigó amb enduridors de liti.

Abans Després

En moltes ocasions, quan algú ens parla de formigó, la nostra ment evoca entorns freds, durs i aspres sense cap tipus de calidesa. No obstant això, és possible modificar aquesta percepció. Mitjançant la realització d’un tractament de polit i abrillantat, dotem la superfície del paviment de formigó d’una bellesa i resistència difícil d’igualar.

Amb un senzill procediment s’obtenen resultats de molt alt rendiment, tant a nivell estètic com funcional. Es tracta d’un concepte totalment nou, que com a resultat ofereix una superfície fina i brillant.

En l’actualitat, a més del tractament tradicional mitjançant la clàssica seqüència de desbast, polit, afinat i abrillantat, els sòls de formigó encara són més bonics i uniformes, gràcies als nous tractaments que inclouen el liti com a ingredient base. Una nova generació d’enduridors de baixa viscositat, aconsegueixen una penetració en el formigó més profunda, i la seva menor alcalinitat, alenteix la reacció química entre el liti i els components càlcics del formigó, de manera que el paviment es segella completa i uniformement. La combinació d’enduridors, segelladors i densificadores aporten solucions personalitzables i altament funcionals, proporcionant sòls lluminosos i brillants amb un aspecte excepcional per l’alta reflectivitat.

El sector on més s’optimitzen les qualitats del formigó és l’industrial, on disposar d’un sòl que no produeixi pols i que sigui fàcil de netejar és un factor molt important. Per tots aquests motius, el tractament de polit i abrillantat del formigó és molt apropiat per a sectors com el logístic.

Convertiu qualsevol recinte en un entorn únic, de gran atractiu, i el resultat roman després de diversos anys.

Sol·liciteu un pressupost

Us assessorarem personalment i sense compromís

El nostre equip tècnic-comercial es desplaçarà a les vostres instal·lacions per oferir-vos una solució d’acord a les vostres necessitats i expectatives.

BENEFICIS

 • La superfície es torna més llisa i resistent que la d'un formigó sense tractar. Ideal per al trànsit de carretons.
 • Gràcies als enduridors de nano silicat de liti, es forma una capa interna extremadament dura que aporta una gran densitat protectora, sent alhora transpirable per capil·laritat i resistent a l'abrasió.
 • Fàcil de mantenir i netejar. La superfície llisa evita l'acumulació de brutícia i pols.
 • Es minimitza la penetració de substàncies i líquids en els substrats de formigó.
 • L'únic abrasiu utilitzat per polir és el diamant. També es pot polir en sec i sense generar pols.
 • No s'afegeix cap material a la superfície, simplement es poleix la llosa de formigó fins que es torna brillant.
 • Com no s'afegeixen capes a força de resines polimèriques, es minimitza la necessitat d'un manteniment tan recurrent i costós. El liti penetra, amb el que no hi ha capes que es desprenguin, pelin o s'espellofin.
 • Si es manté adequadament (mitjançant fregat rutinari amb pads diamantats), la llarga durabilitat d'aquest tractament aporta un de cicle de vida superior a un cost inferior, comparat amb altres opcions polimèriques.
Textura de abrillantat de formigó

Comprovareu que sempre ha estat oculta sota vostres peus una superfície brillant, resistent, antilliscant i fàcil de netejar.

Alta resistència,
fàcil neteja,
mínim manteniment.

APLICACIONS

 • Magatzems industrials (centres logístics o de producció)
 • Grans i petites superfícies comercials.
 • Recintes d'exposició
 • Museus o edificis públics
 • Centres d'ensenyament

CONTACTEU-NOS

  Connexió segura


  INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
  Responsable del tractament: PAVIMENTS UNIFORT SL
  Adreça del responsable: C/ Camí fondo de Can Guitet 15, CP 08160, Montmeló (Barcelona)
  Finalitat: Les vostres dades seran utilitzades per poder atendre les vostres sol·licituds i prestar-vos els nostres serveis.
  Publicitat: Només us enviarem publicitat amb la vostra autorització prèvia, que podreu facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a aquest efecte.
  Legitimació: Únicament tractarem les vostres dades amb el vostre consentiment previ, que podreu facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a aquest efecte.
  Destinataris: Amb caràcter general, només el personal de la nostra entitat que estigui degudament autoritzat podrà tenir coneixement de la informació que us demanem.
  Drets: Teniu dret a saber quina informació tenim sobre vosaltres, corregir-la i eliminar-la, tal com s'explica a la informació addicional disponible al nostre web.
  Informació addicional: Més informació a l'apartat "LES VOSTRES DADES SEGURES" de la nostra política de privacitat.

  Segell de qualitat ISO 9001 per Bureau Veritas