unifort-logo-mini
Autoanivellant epoxi

Recubriment de resina epoxi autoanivellador

Warning: Undefined array key "portfolio-tax" in /usr/home/unifort.com/web/wp-content/themes/toranj-child/functions.php on line 233

Revestiments d'alta resistència mecànica amb acabats llisos fàcils de mantenir, netejar i desinfectar.

Revestiments totalment llisos

Abans Després

El recubriment autoanivellador o paviment autoanivellant, és un tipus de revestiment que aconsegueix en poc temps resistències mecàniques molt elevades, superiors a les d’un bon formigó, el que afegeix una resistència més elevada al desgast per abrasió i impacte. Encara que és molt resistent és també molt sensible a les ratllades produïdes per l’ús continuat. Per donar-los un plus de protecció enfront de les ratllades, es dóna un acabat amb segellat transparent.

Gràcies a la fluïdesa del material, l’acabat queda totalment llis per a proporcionar una molt fàcil neteja, esterilització i descontaminació. És el tipus de paviment ideal per a locals comercials.

Aquest tipus de paviment, està especialment indicat per a magatzems, molls, superfícies comercials, laboratoris, hospitals…

Sol·liciteu un pressupost

Us assessorarem personalment i sense compromís

El nostre equip tècnic-comercial es desplaçarà a les vostres instal·lacions per oferir-vos una solució d’acord a les vostres necessitats i expectatives.

PROPIETATS

 • Continu, sense juntes.
 • Fàcil neteja i manteniment.
 • Possibilitat d'acabat antilliscant o amb xips decoratius.
 • Comportament davant del foc Bfl-s1.
 • Gruixos d'1 a 4 mm.

Superfícies llises,
extremadament netes

CARTA DE COLORS
Morter autoanivellant epoxi. Acabat llis.
Pavimento continuo de mortero autonivelante epoxi. Acabado liso.

CONTACTEU-NOS

  Connexió segura


  INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
  Responsable del tractament: PAVIMENTS UNIFORT SL
  Adreça del responsable: C/ Camí fondo de Can Guitet 15, CP 08160, Montmeló (Barcelona)
  Finalitat: Les vostres dades seran utilitzades per poder atendre les vostres sol·licituds i prestar-vos els nostres serveis.
  Publicitat: Només us enviarem publicitat amb la vostra autorització prèvia, que podreu facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a aquest efecte.
  Legitimació: Únicament tractarem les vostres dades amb el vostre consentiment previ, que podreu facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a aquest efecte.
  Destinataris: Amb caràcter general, només el personal de la nostra entitat que estigui degudament autoritzat podrà tenir coneixement de la informació que us demanem.
  Drets: Teniu dret a saber quina informació tenim sobre vosaltres, corregir-la i eliminar-la, tal com s'explica a la informació addicional disponible al nostre web.
  Informació addicional: Més informació a l'apartat "LES VOSTRES DADES SEGURES" de la nostra política de privacitat.

  Segell de qualitat ISO 9001 per Bureau Veritas