unifort-logo-mini
Autoanivellant epoxi

Recubriment de resina epoxi autoanivellador

  Revestiments d'alta resistència mecànica amb acabats llisos fàcils de mantenir, netejar i desinfectar.

  Revestiments totalment llisos

  Abans Després

  El recubriment autoanivellador o paviment autoanivellant, és un tipus de revestiment que aconsegueix en poc temps resistències mecàniques molt elevades, superiors a les d’un bon formigó, el que afegeix una resistència més elevada al desgast per abrasió i impacte. Encara que és molt resistent és també molt sensible a les ratllades produïdes per l’ús continuat. Per donar-los un plus de protecció enfront de les ratllades, es dóna un acabat amb segellat transparent.

  Gràcies a la fluïdesa del material, l’acabat queda totalment llis per a proporcionar una molt fàcil neteja, esterilització i descontaminació. És el tipus de paviment ideal per a locals comercials.

  Aquest tipus de paviment, està especialment indicat per a magatzems, molls, superfícies comercials, laboratoris, hospitals…

  Sol·liciteu un pressupost

  Us assessorarem personalment i sense compromís

  El nostre equip tècnic-comercial es desplaçarà a les vostres instal·lacions per oferir-vos una solució d’acord a les vostres necessitats i expectatives.

  PROPIETATS

  • Continu, sense juntes.
  • Fàcil neteja i manteniment.
  • Possibilitat d'acabat antilliscant o amb xips decoratius.
  • Comportament davant del foc Bfl-s1.
  • Gruixos d'1 a 4 mm.

  Superfícies llises,
  extremadament netes

  CARTA DE COLORS
  Morter autoanivellant epoxi. Acabat llis.
  Pavimento continuo de mortero autonivelante epoxi. Acabado liso.

  CONTACTEU-NOS

   Connexió segura


   INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

   Responsable del tractament: PAVIMENTS UNIFORT SL

   Direcció del responsable: C/ Camí fondo de Can Guitet 15, CP 08160, Montmeló (Barcelona)

   Finalitat: Les vostres dades seran utilitzades per poder atendre les vostres sol·licituds i prestar-vos els nostres serveis.

   Publicitat: Només us enviarem publicitat amb la vostra autorització prèvia, que podreu facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a aquest efecte.

   Legitimació: Únicament tractarem les vostres dades amb el vostre consentiment previ, que podreu facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a aquest efecte.

   Destinataris: Amb caràcter general, només el personal de la nostra entitat que estigui degudament autoritzat podrà tenir coneixement de la informació que us demanem.

   Drets: Teniu dret a saber quina informació tenim sobre vosaltres, corregir-la i eliminar-la, tal com s'explica a la informació addicional disponible al nostre web.

   Informació addicional: Més informació a l'apartat "LES VOSTRES DADES SEGURES" de la nostra política de privacitat.

   Certificación ISO 9001:2015