unifort-logo-mini

OFICINES

Estem ubicats a Montmeló, en el Polígon Industrial «El Circuit», situat just al darrere del Circuit de Catalunya. La nostra nau industrial fa cantonada entre els carrers Camí fondo de Can Guitet (nau 15) i Verneda del Congost (paral·lel al curs fluvial del Riu Congost), prop de l’autopista AP-7.

El nostre horari comercial és de dilluns a divendres de 8:30-13:30h i 16-18:30h.

CONTACTA AMB EL NOSTRE EQUIP

Els nostres pressupostos són molt flexibles, des de les pavimentacions més extenses als projectes més austers.
Entenem que no hi ha dos projectes iguals, pel que ens adaptem a les vostres necessitats amb elasticitat.

  Connexió segura


  INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
  Responsable del tractament: PAVIMENTS UNIFORT SL
  Direcció del responsable: C/ Camí fondo de Can Guitet 15, CP 08160, Montmeló (Barcelona)
  Finalitat: Les vostres dades seran utilitzades per poder atendre les vostres sol·licituds i prestar-vos els nostres serveis.
  Publicitat: Només us enviarem publicitat amb la vostra autorització prèvia, que podreu facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a aquest efecte.
  Legitimació: Únicament tractarem les vostres dades amb el vostre consentiment previ, que podreu facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a aquest efecte.
  Destinataris: Amb caràcter general, només el personal de la nostra entitat que estigui degudament autoritzat podrà tenir coneixement de la informació que us demanem.
  Drets: Teniu dret a saber quina informació tenim sobre vosaltres, corregir-la i eliminar-la, tal com s'explica a la informació addicional disponible al nostre web.
  Informació addicional: Més informació a l'apartat "LES VOSTRES DADES SEGURES" de la nostra política de privacitat.

  Una gran visió, sense grans persones, és irrellevant.

  dixit Jim Collins

  Uneix-te al nostre equip

  Tots els nostres professionals constitueixen el nostre principal actiu.

  Sempre al costat del client, compromesos en cada projecte, des del disseny fins a l’èxit final, en un ambient dinàmic i en contínua innovació. Per afrontar els nostres reptes de creixement volem i necessitem comptar amb els millors professionals del mercat.

  Les persones i el coneixement són al centre del nostre projecte empresarial. Volem que ens reconeguin per ser una empresa oberta, líder, innovadora i humana. I per això, necessitem comptar amb professionals proactius, competents i dinàmics.

  Treballeu amb nosaltres

  ENVIA'NS EL TEU CV

   Connexió segura

   INFORMACIÓ SOBRE PROTECCIÓ DE DADES EN COMPLIMENT DE L'ESTABLERT EN EL REGLAMENT (UE) 2016/679
   Les dades personals que obrin en el vostre Currículum Vitae seran utilitzades per incloure-us en diferents processos de selecció que encaixin amb el vostre perfil o que puguin ser del vostre interès, no tractant-los per a cap altra finalitat sense haver obtingut el vostre consentiment previ.
   Només el personal degudament autoritzat podrà tractar la informació que apareix en el vostre Currículum Vitae.
   Així mateix, us comprometeu a comunicar-nos aquells canvis que es produeixin respecte a la informació que consta en el currículum, de manera que puguem complir amb la finalitat descrita anteriorment.
   Les vostre dades personals es conservaran durant el termini d'un any a comptar de la presentació de la sol·licitud d'ocupació o candidatura al procés de selecció de personal. Un cop finalitzat el termini, procedirem a eliminar-los de forma segura.
   En qualsevol moment podeu dirigir-vos a nosaltres per saber quina informació tenim sobre vosaltres, rectificar-la si fos incorrecta i eliminar-la un cop finalitzada la nostra relació, en el cas que això sigui legalment possible. També teniu dret a sol·licitar el traspàs de la vostra informació a una altra entitat (portabilitat). Per sol·licitar algun d'aquests drets, haureu de realitzar una sol·licitud escrita a la nostra adreça, juntament amb una fotocòpia del vostre DNI: PAVIMENTS UNIFORT S.L., amb adreça C/ Camí fondo de Can Guitet 15, CP 08160, Montmeló (Barcelona).

   Mapa web | Política de privacitat | Política de Galetes (Configuració) | Protecció de Dades

   © 2022 Paviments Unifort SL. Tots els drets reservats.