unifort-logo-mini

Treballa amb nosaltres

Treballeu amb nosaltres

Uneix-te al nostre equip

Tots els nostres professionals constitueixen el nostre principal actiu.

Sempre al costat del client, compromesos en cada projecte, des del disseny fins a l’èxit final, en un ambient dinàmic i en contínua innovació. Per afrontar els nostres reptes de creixement volem i necessitem comptar amb els millors professionals del mercat.

Les persones i el coneixement són al centre del nostre projecte empresarial. Volem que ens reconeguin per ser una empresa oberta, líder, innovadora i humana. I per això, necessitem comptar amb professionals proactius, competents i dinàmics.

ENVIA'NS EL TEU CV

  Connexió segura

  INFORMACIÓ SOBRE PROTECCIÓ DE DADES EN COMPLIMENT DE L'ESTABLERT EN EL REGLAMENT (UE) 2016/679
  Les dades personals que obrin en el vostre Currículum Vitae seran utilitzades per incloure-us en diferents processos de selecció que encaixin amb el vostre perfil o que puguin ser del vostre interès, no tractant-los per a cap altra finalitat sense haver obtingut el vostre consentiment previ.
  Només el personal degudament autoritzat podrà tractar la informació que apareix en el vostre Currículum Vitae.
  Així mateix, us comprometeu a comunicar-nos aquells canvis que es produeixin respecte a la informació que consta en el currículum, de manera que puguem complir amb la finalitat descrita anteriorment.
  Les vostre dades personals es conservaran durant el termini d'un any a comptar de la presentació de la sol·licitud d'ocupació o candidatura al procés de selecció de personal. Un cop finalitzat el termini, procedirem a eliminar-los de forma segura.
  En qualsevol moment podeu dirigir-vos a nosaltres per saber quina informació tenim sobre vosaltres, rectificar-la si fos incorrecta i eliminar-la un cop finalitzada la nostra relació, en el cas que això sigui legalment possible. També teniu dret a sol·licitar el traspàs de la vostra informació a una altra entitat (portabilitat). Per sol·licitar algun d'aquests drets, haureu de realitzar una sol·licitud escrita a la nostra adreça, juntament amb una fotocòpia del vostre DNI: PAVIMENTS UNIFORT S.L., amb adreça C/ Camí fondo de Can Guitet 15, CP 08160, Montmeló (Barcelona).