unifort-logo-mini
Junta reparada

Reparació de juntes

Reparació i restauració d'escantellats i trencaments en juntes, esquerdes o fissures i pegats en paviments industrials. Reparacions transitables a l'instant, sense interrupcions.

Reparació de juntes

La reparació definitiva de juntes i esquerdes

Reparació de paviments continus industrials amb trencaments i degradació en juntes i esquerdes, amb la utilització dels materials idonis. Treballs garantits.

Problema Solució

Un dels elements més vulnerables dels paviments de formigó i que causen els majors problemes de manteniment als responsables de les instal·lacions logístiques i industrials són les juntes. És molt corrent trobar-se amb juntes escantellades o que presenten un petit graó, o que es mouen al pas dels vehicles. Les juntes produeixen una discontinuïtat en la llosa de formigó i la manca de connexió dels panells a ambdúes bandes de la junta produeix una pèrdua de la transferència de càrrega (de l’esforç tallant) i fa que panells contigus no contribueixin a suportar les càrregues sotmeses als panells propis. Aquesta pèrdua de la transferència de càrrega succeeix tant en les juntes de construcció com en les de retracció, i és la causant del dany en les juntes.

Per aquest motiu, el pas continuat de trilaterals, apiladors i transpalets sobre el paviment, especialment quan les seves rodes són massisses, produeixen un cop sec que aguditza aquests desperfectes, accentuant-se en zones d’alt trànsit com a passadissos, platges de recepció junt als molls i passos de portes.

El gran avantatge d’aquest sistema de reparació és que les zones reparades són transitables immediatament sense necessitat de llargues esperes perquè el material arribi a la seva resistència. Sense demores, sense bloquejos, sense interferències … Així que l’operari acaba la reparació, aquesta pot reobrir-se al trànsit immediatament amb total garantia de resistència mecànica, de manera que no s’interromp el ritme d’activitat normal.

Sol·liciteu un pressupost

Us assessorarem personalment i sense compromís

El nostre equip tècnic-comercial es desplaçarà fins les vostres instal·lacions per oferir-vos una solució d’acord a les vostres necessitats i expectatives.

PROPIETATS

 • Reparacions sense pols.
 • Reparació reoberta al trànsit immediatament. No interrompim el ritme d'activitat normal del vostre magatzem.
 • Suporten un trànsit rodat molt intens. Son molt resistents i es segueixen mantenint perfectes fins i tot després de varis anys d'intens servei.
 • Minimització del cost crònic de manteniment del paviment i equips, generant un important estalvi en rodes i transmissions dels carretons elevadors.
 • Estabilització de lloses per a recuperar la transferència de càrregues d'origen i minimitzar la deflexió.
 • Excel·lent adhesivitat a les vores.
 • Permet el lliure moviment horitzontal.
 • Bona estètica final de la zona reparada
 • Materials innovadors d'última generació.
 • Disminució de la contaminació acústica.
 • Reducció de baixa laborals dels carretoners per molèsties als canells i a la zona lumbar causades per la sotregada reiterada d'impactes dels rodaments dels carretons contra els deterioraments del paviment.

Transitables immediatament. Fins i tot amb els carretons elevadors actuals més pesats, just després d'acabar la reparació. Així de ràpid!

Reparacions ultra-ràpides,
sense aturar la producció,
duradores i sense pols.

APLICACIONS

 • Ideal per a la reparació de paviments industrials d'instal·lacions logístiques, especialment en zones de passadissos, molls i platges d'expedició. Màxima eficàcia sense iterferir amb la seva activitat.
 • Reparació de paviments de magatzems de qualsevol sector industrial amb trànsit rodat intens.
 • Cambres frigorífiques amb temperatura positiva o negativa.
 • Reparació de juntes, Esquerdes i fissures, Passos de porta, Pegats, Estabilització de lloses, Enrasat d'escalonats, Contorn molls de càrrega, Arranjaments sòl filoguiado, Reparacions encantellats en llaços magnètics, Reparacions encantellats i enfondraments en contorn arquetes, Reparacions subjecció del suport en guies corredisses.

Més de 25 anys d'experiència reparant paviments industrials. Reparacions garantides.

Sol·liciteu la possibilitat de realitzar una mostra gratuïta

Comproveu l'eficàcia del nostre sistema. Minimitzeu riscos per a una inversió segura.

Som conscients de l’important que és per als nostres clients realitzar inversions rendibles. És per això que, després de la visita d’un dels nostres tècnics a les vostres instal·lacions, us ofereixi la possibilitat de realitzar una mostra, gratuïta, i en funció de la dimensió i complexitat dels treballs de reparació de juntes que requereixi el vostre paviment. D’aquesta manera, podreu constatar l’excel·lent rendiment de la prova durant el temps que estimeu oportú.

De la mateixa manera, realitzarem un estudi de les necessitats de reparació de juntes sense cap cost ni compromís per part vostra.

Tan convençuts estem del nostre sistema, que sabem que no us defraudarà. Amb la mostra en servei i l’estudi a les mans, ben aviat comprovareu que es tracta d’una inversió intel·ligent. Reparant el vostre paviment amb el nostre sistema de reparació de juntes, és a dir, el sistema més resistent i durador del mercat, veureu que no només aconseguireu reduir considerablement la despesa que us comportaria la reincidència en futures reparacions, sinó que també veureu reduïdes les despeses de manteniment dels vehicles de manipulació de mercaderies, dels quals les rodes i transmissions es malmeten pels impactes reiterats sobre els desperfectes del paviment.

CONTACTEU-NOS

  Connexió segura


  INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
  Responsable del tractament: PAVIMENTS UNIFORT SL
  Adreça del responsable: C/ Camí fondo de Can Guitet 15, CP 08160, Montmeló (Barcelona)
  Finalitat: Les vostres dades seran utilitzades per poder atendre les vostres sol·licituds i prestar-vos els nostres serveis.
  Publicitat: Només us enviarem publicitat amb la vostra autorització prèvia, que podreu facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a aquest efecte.
  Legitimació: Únicament tractarem les vostres dades amb el vostre consentiment previ, que podreu facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a aquest efecte.
  Destinataris: Amb caràcter general, només el personal de la nostra entitat que estigui degudament autoritzat podrà tenir coneixement de la informació que us demanem.
  Drets: Teniu dret a saber quina informació tenim sobre vosaltres, corregir-la i eliminar-la, tal com s'explica a la informació addicional disponible al nostre web.
  Informació addicional: Més informació a l'apartat "LES VOSTRES DADES SEGURES" de la nostra política de privacitat.

  Segell de qualitat ISO 9001 per Bureau Veritas