unifort-logo-mini
Junta reparada

Reparació de juntes

    Reparació i restauració d'escantellats i trencaments en juntes, esquerdes o fissures i pegats en paviments industrials. Reparacions transitables a l'instant, sense interrupcions.

    Reparació de paviments

    La reparació definitiva de juntes i esquerdes

    Reparació de paviments continus industrials amb trencaments i degradació en juntes i esquerdes, amb la utilització dels materials idonis. Treballs garantits.

    Problema Solució

    Un dels elements més vulnerables dels paviments de formigó i que causen els majors problemes de manteniment als responsables de les instal·lacions logístiques i industrials són les juntes. És molt corrent trobar-se amb juntes escantellades o que presenten un petit graó, o que es mouen al pas dels vehicles. Les juntes produeixen una discontinuïtat en la llosa de formigó i la manca de connexió dels panells a ambdúes bandes de la junta produeix una pèrdua de la transferència de càrrega (de l’esforç tallant) i fa que panells contigus no contribueixin a suportar les càrregues sotmeses als panells propis. Aquesta pèrdua de la transferència de càrrega succeeix tant en les juntes de construcció com en les de retracció, i és la causant del dany en les juntes.

    Per aquest motiu, el pas continuat de trilaterals, apiladors i transpalets sobre el paviment, especialment quan les seves rodes són massisses, produeixen un cop sec que aguditza aquests desperfectes, accentuant-se en zones d’alt trànsit com a passadissos, platges de recepció junt als molls i passos de portes.

    El gran avantatge d’aquest sistema de reparació és que les zones reparades són transitables immediatament sense necessitat de llargues esperes perquè el material arribi a la seva resistència. Sense demores, sense bloquejos, sense interferències … Així que l’operari acaba la reparació, aquesta pot reobrir-se al trànsit immediatament amb total garantia de resistència mecànica, de manera que no s’interromp el ritme d’activitat normal.

    Sol·liciteu un pressupost

    Us assessorarem personalment i sense compromís

    El nostre equip tècnic-comercial es desplaçarà fins les vostres instal·lacions per oferir-vos una solució d’acord a les vostres necessitats i expectatives.

    PROPIETATS

    • Reparacions sense pols.
    • Reparació reoberta al trànsit immediatament. No interrompim el ritme d'activitat normal del vostre magatzem.
    • Suporten un trànsit rodat molt intens. Son molt resistents i es segueixen mantenint perfectes fins i tot després de varis anys d'intens servei.
    • Minimització del cost crònic de manteniment del paviment i equips, generant un important estalvi en rodes i transmissions dels carretons elevadors.
    • Excel·lent adhesivitat a les vores.
    • Permet el lliure moviment horitzontal.
    • Bona estètica final de la zona reparada
    • Materials innovadors d'última generació.
    • Disminució de la contaminació acústica.
    • Reducció de baixa laborals dels carretoners per molèsties als canells i a la zona lumbar causades per la sotregada reiterada d'impactes dels rodaments dels carretons contra els deterioraments del paviment.

    Transitables immediatament. Fins i tot amb els carretons elevadors actuals més pesades, just després d'acabar la reparació. Així de ràpid!

    Reparacions ultra-ràpides
    sense aturar la producció
    duradores i sense pols

    APLICACIONS

    • Ideal per a la reparació de paviments industrials d'instal·lacions logístiques, especialment en zones de passadissos, molls i platges d'expedició. Màxima eficàcia sense iterferir amb la seva activitat.
    • Reparació de paviments de magatzems de qualsevol sector industrial amb trànsit rodat intens.
    • Cambres frigorífiques amb temperatura positiva o negativa
    • Reparació de juntes, Esquerdes i fissures, Passos de porta, Pegats, Estabilització de lloses, Enrasat d'escalonats, Contorn molls de càrrega, Arranjaments sòl filoguiado, Reparacions encantellats en llaços magnètics, Reparacions encantellats i enfondraments en contorn arquetes, Reparacions subjecció del suport en guies corredisses

    Més de 25 anys d'experiència reparant paviments industrials. Reparacions garantides.

    Reparació de pegats

    Reparació de pegats

    Reparació de pegats

    Reparació de pegats

    Reparació de pegats

    Reparació de pegats

    CONTACTEU-NOS

    Connexió segura


    INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

    Responsable del tractament: PAVIMENTS UNIFORT SL

    Direcció del responsable: C/ Camí fondo de Can Guitet 15, CP 08160, Montmeló (Barcelona)

    Finalitat: Les vostres dades seran utilitzades per poder atendre les vostres sol·licituds i prestar-vos els nostres serveis.

    Publicitat: Només us enviarem publicitat amb la vostra autorització prèvia, que podreu facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a aquest efecte.

    Legitimació: Únicament tractarem les vostres dades amb el vostre consentiment previ, que podreu facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a aquest efecte.

    Destinataris: Amb caràcter general, només el personal de la nostra entitat que estigui degudament autoritzat podrà tenir coneixement de la informació que us demanem.

    Drets: Teniu dret a saber quina informació tenim sobre vosaltres, corregir-la i eliminar-la, tal com s'explica a la informació addicional disponible al nostre web.

    Informació addicional: Més informació a l'apartat "LES VOSTRES DADES SEGURES" de la nostra política de privacitat.

    Certificación ISO 9001:2015