unifort-logo-mini
Paviment continu multicapa monocolor

Paviment continu multicapa monocolor

  Revestiment de gruix reduït per a superfícies sense juntes d'alta resistència mecànica i química. Acabat brillant, setinat o mat i antilliscant amb la possibilitat d'obtenir diferents graus de rugositat. Gamma de colors RAL.

  El revestiment industrial per excel·lència

  Revestiment continu multicapa monocolor

  Un paviment no només cal que sigui funcional i econòmic, sinó que també ha de ser estèticament agradable fins i tot en instal·lacions industrials. Una bona facilitat de neteja hi contribueix, assegurant un aspecte net sense renunciar a un comportament robust. Addicionalment, el paviment continu multicapa proporciona una atmosfera de treball productiva i segura gràcies a la seva capacitat antilliscant.

  Un paviment continu multicapa és un lligant sintètic acolorit de dos components sense dissolvent, que aplicat en diverses mans, amb tècnica multicapa en combinació amb diferents tipus d’àrid, serveix per a la preparació de revestiments acolorits de 2 – 4 mm de gruix, amb altes prestacions mecàniques i una bona resistència química.

  S’aplica sobre paviments als quals es vulgui conferir bona resistència química i mecànica, amb acabats antilliscants a mida.

  El paviment continu multicapa proporciona una superfície impermeable i no porosa, d’alta resistència a l’abrasió i als impactes, que és fàcil de mantenir, netejar i desinfectar.

  Sol·liciteu un pressupost

  Us assessorarem personalment i sense compromís

  El nostre equip tècnic-comercial es desplaçarà fins les vostres instal·lacions per oferir-vos una solució d’acord a les vostres necessitats i expectatives.

  PROPIETATS

  • Paviment continu, sense juntes
  • Alta resistència a l'abrasió i l'impacte
  • Bona resistència química
  • Impermeable a l'aigua. Nul·la absorció.
  • Fàcil de mantenir, netejar i desinfectar

  Superfície antilliscant, impermeable i no porosa, d’alta resistència a impactes.

  APLICACIONS

  • Molls i rampes de càrrega i descàrrega
  • Magatzems, dipòsits de mercaderies i aliments.
  • Escorxadors, cuines, cambres frigorífiques.
  • Grans i petites superfícies comercials.
  • Oficines, laboratoris, centres d'ensenyament i hospitals.
  • Ideal per a la indústria alimentària, mecànica i química.
  ABANS DESPRÉS

  Descobriu la seva versió decorativa equivalent

  En lloc d’usar els àrids en el seu color natural, en el paviment continu multicapa quars color s’usen àrids acolorits segellats amb resina transparent.

  CONTACTEU-NOS

   Connexió segura


   INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

   Responsable del tractament: PAVIMENTS UNIFORT SL

   Direcció del responsable: C/ Camí fondo de Can Guitet 15, CP 08160, Montmeló (Barcelona)

   Finalitat: Les vostres dades seran utilitzades per poder atendre les vostres sol·licituds i prestar-vos els nostres serveis.

   Publicitat: Només us enviarem publicitat amb la vostra autorització prèvia, que podreu facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a aquest efecte.

   Legitimació: Únicament tractarem les vostres dades amb el vostre consentiment previ, que podreu facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a aquest efecte.

   Destinataris: Amb caràcter general, només el personal de la nostra entitat que estigui degudament autoritzat podrà tenir coneixement de la informació que us demanem.

   Drets: Teniu dret a saber quina informació tenim sobre vosaltres, corregir-la i eliminar-la, tal com s'explica a la informació addicional disponible al nostre web.

   Informació addicional: Més informació a l'apartat "LES VOSTRES DADES SEGURES" de la nostra política de privacitat.

   Certificación ISO 9001:2015