unifort-logo-mini
Paviment continu multicapa quars color

Paviment continu Multicapa Quars Color

Revestiment de reduït gruix per a superfícies sense juntes amb acabats antilliscants i decoratius mitjançant àrids acolorits.

El revestiment industrial decoratiu per excel·lència

Paviment continu multicapa epoxi quars color

Un paviment no només cal que sigui funcional i econòmic, sinó que també ha de ser estèticament agradable. Fins i tot en instal·lacions industrials. Una bona facilitat de neteja contribueix a això assegurant un aspecte net sense renunciar a un comportament robust. Addicionalment, el paviment continu multicapa proporciona una superfície de treball productiva i segura gràcies a la seva capacitat antilliscant.

Un paviment continu multicapa quars color és un recobriment decoratiu d’alta resistència química i mecànica per a paviments industrials on el requeriment estètic és important. Posseeix una àmplia gamma de colors, així com la possibilitat de crear diferents graus de rugositat i uns acabats mat, setinats o brillants.

Per realitzar aquest tipus de sòls es combinen resines epoxi incolores perquè es pugui veure la vivesa de colors que proporcionen els àrids acolorits de quars, que no són més que sorres silícies que presenten una granulometria, color i qualitat que ve determinada i que està controlada en tot moment.

Depenent de l’ús previst del sòl i l’acabat desitjat pel client es poden aconseguir textures i combinació de colors personalitzats.

Els paviments continus en sistema multicapa quars color s’utilitzen amb molta freqüència en les zones industrials que requereixen una aparença estètica superior a la que ofereix un paviment industrial tradicional.

Sol·liciteu un pressupost

Us assessorarem personalment i sense compromís

El nostre equip tècnic-comercial es desplaçarà fins les vostres instal·lacions per oferir-vos una solució d’acord a les vostres necessitats i expectatives.

PROPIETATS

 • Paviment continu, sense juntes
 • Alta resistència a l'abrasió i l'impacte
 • Bona resistència química
 • Impermeable a l'aigua
 • Fàcil de mantenir, netejar i desinfectar

Perquè no hi ha una segona oportunitat per causar una primera impressió...

APLICACIONS

 • Molls i rampes de càrrega i descàrrega.
 • Magatzems, dipòsits de mercaderies i aliments.
 • Escorxadors, cuines, cambres frigorífiques.
 • Grans i petites superfícies comercials.
 • Oficines, laboratoris, centres d'ensenyament i hospitals.
 • Ideal per a la indústria alimentària, mecànica i química.

Superfície decorativa, antilliscant, impermeable i no porosa, d’alta resistència i alt valor estètic.

Descobriu la seva versió industrial equivalent

En lloc d’usar els àrids acolorits i aplicar un segellat transparent, en el paviment continu multicapa monocolor s’usen àrids naturals i es segella amb qualsevol color de la carta RAL.

CONTACTEU-NOS

  Connexió segura


  INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
  Responsable del tractament: PAVIMENTS UNIFORT SL
  Adreça del responsable: C/ Camí fondo de Can Guitet 15, CP 08160, Montmeló (Barcelona)
  Finalitat: Les vostres dades seran utilitzades per poder atendre les vostres sol·licituds i prestar-vos els nostres serveis.
  Publicitat: Només us enviarem publicitat amb la vostra autorització prèvia, que podreu facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a aquest efecte.
  Legitimació: Únicament tractarem les vostres dades amb el vostre consentiment previ, que podreu facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a aquest efecte.
  Destinataris: Amb caràcter general, només el personal de la nostra entitat que estigui degudament autoritzat podrà tenir coneixement de la informació que us demanem.
  Drets: Teniu dret a saber quina informació tenim sobre vosaltres, corregir-la i eliminar-la, tal com s'explica a la informació addicional disponible al nostre web.
  Informació addicional: Més informació a l'apartat "LES VOSTRES DADES SEGURES" de la nostra política de privacitat.

  Segell de qualitat ISO 9001 per Bureau Veritas