unifort-logo-mini

Pintat de paviments industrials

Inici      Paviments      Pintat epoxi de terres industrials

Cada vegada és més habitual que la indústria requereixi de superfícies que no generin pols, que siguin fàcils de netejar i que causin una bona imatge. Quan el trànsit rodat és un trànsit mitjà, és freqüent recórrer a solucions a força de pintura epoxi o de poliuretà com segellant per obtenir sòls impermeables i antilliscants.

Pintar un paviment és una solució bàsica, senzilla, ràpida d’executar i la més econòmica, amb la qual s’aconsegueixen acabats llisos de fàcil neteja, esterilització i descontaminació. Aquests sistemes afegeixen una correcta resistència a l’abrasió, especialment les pintures amb alt contingut en sòlids, amb la possibilitat d’obtenir acabats antilliscants i colors en tota la gamma de la carta RAL. S’apliquen com a protecció antipols de superfícies exposades al desgast per fricció, com ho són naus industrials, pàrquings, recobriments interiors de tancs i dipòsits, anticorrosió i protecció de parets especialment en indústria alimentària, etc.

En cas de voler optar per una prestació superior, el sistema que el precedeix és el paviment continu multicapa, tant en la seva variant monocolor com en quars color.

Sol·liciteu un pressupost

Us assessorarem personalment i sense compromís

El nostre equip tècnic-comercial es desplaçarà fins les vostres instal·lacions per oferir-vos una solució d’acord a les vostres necessitats i expectatives.

Fàcil neteja.
Solució econòmica.
Aspecte brillant.

CARTA RAL

BENEFICIS

SISTEMES DE PINTURA

Recubriment segellant de protecció acolorit, d’entre 0,2 a 1 mm de gruix, que no modifica substancialment la textura del suport. Permet millorar la resistència al trànsit lleuger, aparença i facilitat de neteja. Aquí destaquen la pintura epoxi per a terres i la pintura de poliuretà. Alguns dels sistemes que apliquem són:

 • Pintura de poliuretà amb dissolvent: Sistema de protecció superficial a base de resina de poliuretà alifàtic de 2 componentes, de baixa viscositat. Efectiu en suports de formigó tant interiors com exteriors.
 • Pintura epoxi amb dissolvent: Sistema de protecció superficial a base de resina epoxi de bicomponent, de baixa viscositat. Òptim per a suports de formigó interior.
 • Pintura epoxi sense dissolvent: Sistema de protecció superficial a base de resines epoxi/amina de 2 components, de baixa viscositat. Aquest sistema és ideal per al revestiment de sistemes industrials, com ara terres de pàrquings, fàbriques, magatzems...
 • Pintura de metacrilat: Resina de metacrilat de 2 components, de baixa viscositat. Aquest sistema és ideal per al revestiment de sistemes industrials on es requereixi una posada en servei ultra-ràpida.
 • Pintura epoxi base aquosa: Sistema de protecció superficial a base d'una resina epoxi en base aquosa de 2 components, de baixa viscositat. Aquest sistema està indicat per als mateixos usos que l'epoxi sense dissolvent.
 • Pintura de clorcautxú: Pintura de medi dissolvent i de qualitat, monocomponent i formulada especialment a base de resines de clorcautxú i/o acríl·liques. Ideal per a la protecció i decoració de terrasses de rajoleta, arrebossats i superfícies de formigó interiors i exteriors.
 • Pintura esportiva: Pintura acrílica a l'aigua d'excel·lent qualitat per a paviments d'instal·lacions esportives.
 • Pintura poliaspàrtica: També coneguda com a poliurea en fred, auto-imprimant, bicomponent, pràcticament inolora, d’excel·lents resistències a intempèrie i de ràpid curat, el que permet una ràpida posada en servei fins i tot a temperatures sota zero.

CONTACTEU-NOS

  Connexió segura


  INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
  Responsable del tractament: PAVIMENTS UNIFORT SL
  Adreça del responsable: C/ Camí fondo de Can Guitet 15, CP 08160, Montmeló (Barcelona)
  Finalitat: Les vostres dades seran utilitzades per poder atendre les vostres sol·licituds i prestar-vos els nostres serveis.
  Publicitat: Només us enviarem publicitat amb la vostra autorització prèvia, que podreu facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a aquest efecte.
  Legitimació: Únicament tractarem les vostres dades amb el vostre consentiment previ, que podreu facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a aquest efecte.
  Destinataris: Amb caràcter general, només el personal de la nostra entitat que estigui degudament autoritzat podrà tenir coneixement de la informació que us demanem.
  Drets: Teniu dret a saber quina informació tenim sobre vosaltres, corregir-la i eliminar-la, tal com s'explica a la informació addicional disponible al nostre web.
  Informació addicional: Més informació a l'apartat "LES VOSTRES DADES SEGURES" de la nostra política de privacitat.

  Segell de qualitat ISO 9001 per Bureau Veritas